Slovensky Magyarul
Hibabejelentés: 0850 777 999 (NONSTOP)

Környezetvédelmi verseny

Találd el, mennyi hulladék kerül havonta eltávolításra
a városi csatornahálózatból!

A KOMVaK – Komárom város Víz- és Csatornaművei Rt. versenyt hirdet, amelynek célja: fokozott figyelmet fordítani az életkörnyezet védelmére. Ennek egyik legfontosabb alkotóeleme a víz, mint az élet minden formájának, az ember életének feltétele a Földön. A felszíni és föld alatti vizek, az életkörnyezet megóvása érdekében igyekszünk régiónk lakosait mi is motiválni.
Versenyünk célja: csökkenteni a csatornarendszerbe kerülő hulladék mennyiségét, s így megelőzni a csatorna eldugulását. Jelenleg a legnagyobb ilyen jellegű veszélyt a nedves törlőkendők és rongyok, az egészségügyi betétek és a pelenkák jelentik, melyeknek a rendszerből történő leöblítése, eltávolítása problémát jelent, a csatorna eldugulását jelentheti.


 

Ne dobd a leöblítendő hulladékok közé, hanem DOBD EL!

A WC NEM szemétkosár!

A versenybe a 2018. június 1 és július 30 közötti időszakban jelentkezhetnek a lakosok, akik helyesen felelnek a kérdésre: „MENNYI KILOGRAMM HULLADÉKOT TÁVOLÍTUNK EL HAVONTA A VÁROSI CSATORNAHÁLÓZATBÓL?“ és beküldik válaszukat (tippjüket) elérhetőségeikkel együtt e-mailben: sutaz@komvak.sk, vagy írásban címünkre: E.B.Lukáča 25, 946 01 Komárno.
A verseny eredményeit 2018. augusztus 4-én tesszük közzé a www.komvak.sk oldalunkon.
Az lesz a győztes, akinek a tippje a legjobban megközelíti a helyes választ, vagy eltalálja a hulladék pontos mennyiségét.
A verseny fődíja egy saját választás szerinti ajándékutalvány 200 € értékben.
A versenyben való részvételével a versenyző beleegyezését adja, hogy betartja az adott feltételeket, s a verseny szabályait. Egyúttal, a 122/2013. T.sz. törvény értelmében, elfogadja a személyi adatainak szükséges felhasználását és feldolgozását, beleegyezik azok marketing célokra történő felhasználásukba a verseny kihirdetője által. Ezt a beleegyezését írásban bármikor visszavonhatja a verseny kihirdetőjének címzett bejelentése útján.


Štatút súťaže KOMVaK a.s.